Läs handbok om värdeskapande vetenskapande – själv eller i grupp

0
188

Vi har producerat en hel del texter genom åren som beskriver hur skolor och förskolor kan arbeta mer vetenskapligt – på riktigt. Den viktigaste texten är handboken “Den vetenskapande läraren”, som gavs ut av Studentlitteratur 2021. Boken har fått ett mycket positivt mottagande bland praktiker, i recensioner och av de skolhuvudmän som arbetat med den i olika insatser. Ett sätt att komma igång är att helt enkelt börja läsa boken, endera själv eller i någon form av bokcirkel. Vi har bedrivit en bokcirkel kring denna bok under vintern 2021-22, och har även hört talas om ett antal utvecklingsenheter och skolenheter som läst boken i grupp och sedan diskuterat den.

Nytta som uppstår

[Mer inom kort]

Exempel från praktiken

[Mer inom kort]

Hur komma igång?

Boken finns att köpa där böcker säljs på nätet.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here