Låt medarbetare delta i en digital handlingsbaserad fortbildning

0
188

Tillsammans med Studentlitteratur och ett antal av deras författare har vi i FoU-programmet arbetat med nya sätt att bedriva fortbildning. Ett format som visade sig fungera riktigt bra var en blandning av litteratur att läsa, handledning från författarna, uppdrag att genomföra i egna praktiken och individuell skriftlig reflektion. Ett antal olika fortbildningar finns nu att tillgå i denna nya digitala form. Författarna som deltagit i arbetet har gjort så med stort engagemang. Även för dem är detta ett spännande arbetssätt som hjälper dem att utvecklas i sin expertroll.

Nytta som uppstår

[Kommer inom kort]

Exempel från praktiken

[Kommer inom kort]

Hur komma igång?

[Kommer inom kort]

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here